Başçakmak Ortaokulu

Belgegeçer : 0 442 6492073
WEB http://bascakmakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BAŞÇAKMAK KÖYÜ / AZİZİYE / ERZURUM
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarını ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MİSYON : Çağdaş yeniliklere acık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2013-2014 Öğretim yılında Erzurum Yıldızlar Kategorisi Futbol karşılaşmalarına katılan tek köy okulu olarak grubumuzu 3. olarak tamamladık.Erzurum Yıldızlar Kategorisi Kız Voleybol takımımız tek köy okulu olarak katıldığı turnuvayı il 4.sü olarak tamamladı.Peygambarimizi(S.A.V.)en güzel kim anlatır yarışmasında il 3.lüğü elde ettik.TEOG(Ortaöğretime Geçiş) sınavında uyguladığımız ´Birlikte Çalışalım,Birlikte Başaralım´ projesi kapsamında öğretmenlerimizin gönüllü etüd uygulamaları ile önemli bir başarı elde ederek ilçede üst sıralarda yer aldık.Bilgi kültür yarışmasında zor bir grupta yer almamıza rağmen grup 3.cüsü olarak önemli bir başarı elde ettik.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : NORMAL
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 8.30-14.50
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : GÜNÜN HER SAATİNDE ULAŞIM İKANI MEVCUTTUR.ÖĞRETMENLER İL MERKEZİNDE KALMAKTA VE KENDİ ARAÇLARI İLE GELİŞ-GİDİŞ YAPMAKTADIRLAR.
Yerleşim Yeri : BAŞÇAKMAK KÖYÜ/AZİZİYE/ERZURUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKESİNE 34 KM İLÇE MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTADIR
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : OKULUMUZ, 2016 YILINDA, İLÇE GENELİ OKULLAR SIRALAMASINDA TEOG BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :