Başçakmak Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarını ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçlarını temel unsur sayarak; çağın ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda, öğrenci merkezli öğretim materyallerinin geliştirilme sürecine yardımcı olmak, eğitim teknolojilerinin etkili ve verimli kullanılmasını sağlamak, planlı ve sürekli gelişimle beslenen okul kültürünü yaygınlaştırarak; öğrencilerimizin bilgi, beceri ve davranışlarını yine öğrencilerin ilgi, istek yetenekleri doğrultusunda bireysel ve sosyal gelişimlerine ve mesleğe yönlendirilmelerine hizmet etmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.500
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (442) 649 2073

WEB - https://bascakmakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAŞÇAKMAK MAH. / AZİZİYE / ERZURUM

Yerleşim Yeri - BAŞÇAKMAK KÖYÜ/AZİZİYE/ERZURUM

Adres - BAŞÇAKMAK MAH. / AZİZİYE / ERZURUM

Ulaşım ÖĞRETMENLER İL-İLÇE MERKEZİNDE KALMAKTA VE KENDİ ARAÇLARI İLE GELİŞ-GİDİŞ YAPMAKTADIRLAR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKESİNE 34 KM İLÇE MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTADIR