FİLİSTİN'E DESTEK KERMESİ DÜZENLEDİK

lk kıblemiz Mescid-i Aksa’nın da bulunduğu Filistin toprakları 1948’den bu yana zalim İsrail tarafından sürekli işgal edilmektedir. Mazlum Filistin halkı türlü zulüm ve zorbalıklarla bu toprakları terk etmeye zorlanmakta,  en temel insan haklarından bile yoksun bırakılmaktadır.

Biz de okul olarak Filistin’de yaşayan kardeşlerimizin bu büyük dramı ile ilgili öğrencilerimizde bir farkındalık oluşturabilmek, küçükte olsa yaralarına merhem olabilmek için okulumuzda, kermes etkinliği yaptık. Ayrıca saldırılarda vefat eden kardeşlerimiz için dualar ettik.

Bu son derece anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve çalışanlarımıza, bizleri yalnız bırakmayan bütün katılımcılara çok teşekkür ediyoruz. Filistin’deki özgürlük mücadelesinde şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Rabbimizden bu topraklarda yaşayan kardeşlerimize en yakın zamanda zaferler nasip etmesini niyaz ediyoruz.

08.12.2023 175

08-12-202308-12-202308-12-202308-12-202308-12-2023