MY HOBBIES

            Projemiz, 11-15 yaş arası, hobilerini paylaşmak ve boş zamanlarını sunum hazırlayarak nasıl geçirdiklerini konuşmak isteyen öğrencileri bir araya getirmek için tasarlanmıştır. Bu amaçla 10 Ocak ayında başlayan projemiz 22 Mart 2023 tarihinde sonlanmıştır. Romanya -Ankara (Keçiören Şehit Bayram Kavcı Ortaokulu) kurucu ortak olarak yola çıkılan projeye daha sonra Erzurum (Başçakmak Ortaokulu) olarak dahil olduk ve etkinliklerimizi tamamladık. Öğrencilerimiz, farklı ülkeden farklı şehirden olan yaşıtları öğrencilerle iletişime geçtiler, ilgi ve yeteneklerini anlatan hobilerini paylaştılar. Bunu yaparken ortak dil olarak İngilizceyi kullandıkları için dil eğitimini de pekiştirdiler.  Aynı zamanda da çeşitli video programları web 2 araçlarını kullanmayı da öğrendiler. Yaptığımız ortak ürün çalışmalarıyla eğlenerek duygularını ifade ettiler.

              Aynı zaman da yapılan etkinlikleri okul web sayfamızda paylaşarak projemizin değerlendirme kısmını da tamamlamış olduk. Etkinliklere linklerden ulaşabilirsiniz.

              Erzurum Başçakmak Ortaokulu olarak eğlendiğimiz, öğrendiğimiz ve iletişim tekniklerini kullandığımız çok güzel bir proje oldu. Yeni projelerle yolumuza devam etmek dileğiyle...

12.06.2023 107

12-06-202312-06-2023